2022 nin Çok Beğenilen Pike Dantel Modelleri
0

2022 nin çok beğenilen pike dantel modelleri ile karşınızdayız. Babaannelerimizin çeyiz sandıklarında senelerce saklanan birbirinden güzel el emeği göz nuru dantel örnekleri hala moda. Geçen zamana inat değeri artmaya devam ediyor. Bizler de bugün yine sizler için en güzel ve en güncel dantel modellerinden derledik. Birbirinden zarif ve bakmalara doyamayacağınız pike dantel modelleri sizleri bekliyor.

Çeyizlik Tığ İşi Kenar Dantel Modelleri

pike dantel modelleri

Dantel evinizin hemen her köşesini bin bir çeşit desenlerle bu sene de süslemeye devam ediyor. Evliliğe adım atacaklar, yuva kuracak olanların da olmazsa olmazlarından biri de pike dantelleri. Burada bulunan pike dantel örneklerinden çeyiz bohçalarınızın güzelliğine güzellik katacak modeli bulabilirsiniz.

çeyizlik kenar dantel modelleri

Nevresim Takımı ve Pike Dantel Örnekleri

Her el emeğinde olduğu gibi dantel işi de emek isteyen, zahmetli ve zaman alıcı bir iş. Nevresim takımı pike dantel modeli seçimi yaparken zevkinize göre beğendiğiniz pike kumaşını seçmekle işe başlayabilirsiniz. Ara dantelinizi sade veyahut ağır ve gösterişli model seçmek sizlerin elinde. Arzunuza göre dantelinizi farklı renklerde tercih etmek de tamamen zevkinize kalmış bir şey.

renkli pike dantel modelleri

Sultan hanımın el emeği göz nuru örneklerinden sizler de tercih edebilir evlerinizin güzelliğine güzellik katabilirsiniz.

nevresim pike dantel modelleri
havlu kenarı dantel modelleri

Kaynak: @sultans_design

  • 14
    like
    Like
  • 5
    love
    Love
  • 1
    applause
    Applause
  • 0
    funny
    Funny
  • 1
    angry
    Angry
  • 1
    thinking
    Thinking
  • 2
    vomiting
    Vomiting

Üretmeyi ve üreten insanı seven, sürekli öğrendiklerine yenisini ekleyen, 3 çocuk annesi, 4 üniversite mezunu, sıradan olmayan biri.. Faydalı bulduğunuz yazıları sosyal platformlarda paylaşarak daha geniş bir aile olmamıza katkıda bulunabilirsiniz :)

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir