2022 nin En Güzel Tığ Oyası Modelleri
0

2022 nin en güzel tığ oyası modelleri ile karşınızdayız. Tığ oyası yapımını biliyorsunuz ama yeni oya modelleri mi arıyorsunuz? 2022 nin en güzel tığ oyası modellerini mi merak ediyorsunuz? Sizler için en yeni ve en zarif tığ oyası modellerini biraraya getirdik. Tığ oyası sade, gösterişli veya üçboyutlu olarak yazma kenarlarını süslüyor. Özellikle uzun yıllardır nişan bohçalarında vazgeçilmez bir yere sahip. Halen bugün de gelenek yerini korumaya devam ediyor. Dolayısıyla en güzel tığ oyası modellerine yenileri de eklenmeye devam ediyor.

Yeni Tığ Oyası Modelleri

Bugün 2022 nin en güzel tığ oyası modellerinden derlediğimiz resim galerimizi sizlerle buluşturmaya geldik. Oya yapımını bilmeyenler YouTube videoları izleyerek öğrenebilirler. Oya yapmayı bilenler ise yeni tığ oyası modelleri keşfedip modern yazmalar ile yeni siparişler hazırlıyorlar. O zaman gelin 2022 nin en güzel tığ oyası modellerini birlikte inceleyelim.

Tığ oyaları sadece yazma kenarlarını süslemekle kalmıyor bir çok alanda farklı amaçlarla bu motifler kullanılıyor. Dantel peçete kenarlarında, oda takımlarında ve sehpa örtülerinde dantelin zarifliğine yeni bir güzellik katıyor.

Tığ oyası motiflerini nişan bohçalarınıza koyacağınız havlu kenarlarına da yapabilirsiniz. Yalnızca çiçek böcek değil nazar boncuğu, fiyonk, meyvelerden de ilham alarak tığ oyalarınızı örebilirsiniz.

tigoyalarim61 instagram hesabından esinlenerek derlediğimiz 2022 nin en güzel tığ oyası modellerini yakından inceleyelim hanımlar, buyurunuz:

Kaynek: @tigolayarim61

  • 0
    like
    Like
  • 2
    love
    Love
  • 3
    applause
    Applause
  • 2
    funny
    Funny
  • 0
    angry
    Angry
  • 0
    thinking
    Thinking
  • 0
    vomiting
    Vomiting

Üretmeyi ve üreten insanı seven, sürekli öğrendiklerine yenisini ekleyen, 3 çocuk annesi, 4 üniversite mezunu, sıradan olmayan biri.. Faydalı bulduğunuz yazıları sosyal platformlarda paylaşarak daha geniş bir aile olmamıza katkıda bulunabilirsiniz :)

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir